Optikacenter.hu – Online szemüveg rendelés

Categories: Optikacenter - Online szemüveg rendelés, Szemüveg rendelés
 • Rendelj online komplett szemüveget egyszerűen gyorsan néhány kattintással, vagy fáradj be üzletünkbe.
 • DIOPTRIÁS SZEMÜVEG RENDELÉS EGYSZERÜEN ONLINE
 • EGYFÓKUSZÚ VAGY MULTIFOKÁLIS PROGRESSZÍV SZEMÜVEG
 • MUNKA SZEMÜVEG RENDELÉS
 • ESSILOR MAGAS MINŐSÉGŰ MŰANYAG SZEMÜVEGLENCSÉK
 • EXTRA FELÜLETKEZELÉS
 • SZEMÜVEGEKET INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK 7-21 NAP ALATT
 • 30 NAPOS VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Dioptriás szemüvegeket nálunk bárki tud vásárolni online is.

Nincs másra szükséged, csak szemészeti vényre és pár kattintás kell hozzá! Az optikacenter.hu oldalon megvásárolhatod csak a szemüveg keretet vagy dioptriát választhatsz hozzá egyszerüen. Szemüvegkereteink kiváló prémium minőségü vagy márkás keretek, hogy minden esetben a legjobb szemüveget és minőséget adjuk át Ügyfeleinknek.

Az optikacenter.hu áltlal megrendelt szemüvegekbe a legjobb minőségű Essilor lencsék kerülnek becsiszolásra.

Minden lencse Eye Protect System technológiával készül és csúcsminőségű tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Karcálló
 • Szuper-víztaszító
 • Anti-reflektív
 • Nem maszatolódik
 • Véd az UV sugárzástól
 • Porálló

Milyen típusu szemüveg lencsék közül válaszhatsz?

SZEMÜVEGLENCSÉK SZABADTÉRI TEVÉKENYSÉGEKHEZ

Az UV sugárzás az év minden napján ér minket, mégis azt gondolják sokan, hogy kizárólag napsütéses időben kell védekezni ellene. De ugyanakkor célszerű óvakodnunk a káros ibolya-kék fénytől is, amely a digitális kijelzőkből árad felénk. Mi lehet a megoldás? Létezik megoldás egyetlen szemüvegben?

Szemüveglencsék szabadtéri tevékenységekhez

Minden nyáron állandó téma a médiában, hogy erős az UV sugárzás, mindenképpen védekezzünk ellene. Arról már kevesebb szó esik, hogy az UV sugárzás mértéke szinte azonos az év minden napján, így nem túlzás azt állítani: a védekezés kulcsfontosságú, és állandó védelemre van szükségünk. 

Az UV sugárzás több elváltozásért tehető felelőssé, akár a szemünkre gondolunk, akár más testrészünkre, azonban a szem és környéke rendkívül érzékeny tud lenni az UV fénnyel szemben. A legjobb megoldás, ha állandó és alkalmazkodó védelmet tudunk biztosítaniTransitionsfényre sötétedő lencsék formájában. 

A fényre sötétedő szemüveglencsék-ahogy neve is mutatja- a fény hatására változtatják színüket. Azaz egészen pontosan az UV fény hatására, és a szükséges mértékben eresztik csak át a jótékony fényt. Ezért megfigyelhető akár felhős időben is a színváltozásuk, hiszen UV sugárzás akkor is ér minket, a felhőzeten keresztül. 

Mivel az új gépjárművek szélvédője remekül szűri az UV fényt, ezért új megoldásra volt szükség, hogy autóvezetés közben is a megfelelő fényvédelmet kapják a sofőrök, ezért később megszületett a Transitions XTRActive lencsecsalád, ami az UV fényen túl a látható fény kék tartományára is kellően reagál. 

A Transitions család minden tagja tökéletes UV védelmet biztosít a szemüvegviselőknek, és mellette a vakító fénytől is óvja szemünket. Ezen felül további extra a káros kék fény elleni védelem is. 

A Transitions szemüvegviselők élvezik, hogy lencséjük kimondottan gyorsan reagálnak az erős fényre, ezért már amikor kilépnek a szabadba, rögtön alkalmazkodik szemüvegük, és napszemüvegként működik tovább. 

A Transitions szemüveglencsék 7 színben érhetőek el, így minden korosztály számára ajánlott opció. 

SZEMÜVEGLENCSÉK AKTÍV MOBILTELEFON HASZNÁLATHOZ

Szemüveglencsék aktív mobiltelefon használathoz

Amikor hosszabban használjuk mobiltelefonunkat, közösségi oldalakat látogatunk, email-t olvasunk, vagy például a hírekre vagyunk kíváncsiak. Ilyenkor hajlamosak vagyunk akár időérzékünket is elveszíteni, így nem vesszük észre mennyi ideig végezzük ezt a tevékenységet. 

Szemünk azonban figyelmeztetne, hiszen könnyedén elfáradhat. Ilyenkor szemlencsénk fáradhatatlanul próbálja a megfelelő látásélményt nyújtani nekünk, azonban ennek ára a fáradtság, a betűk összefolynak, a fejünk fájhat. 

Jellemző még a hosszú mobiltelefonhasználathoz, hogy közelebb tartjuk készülékünket, mint a klasszikus olvasótávolság (40 cm). Emiatt szemünknek még inkább szükséges alkalmazkodnia, és a fáradtság esetleg hamarabb megjelenhet, mint egy könyv olvasásakor. 

Ezért fejlesztették ki az Essilor Eyezen szemüveglencséket, melyek mindig a lehető legtisztább képet biztosítják a szemüveghasználóknak akár az optikai felület optimalizációja révén, akár a dioptria változásának segítségével, a végeredmény: szemüveglencsék a szemfáradtság csökkentéséért. 

Mivel a kijelzők ibolya-kék fényt bocsátanak ki magukból, ezért szükséges az Eyezen szemüveglencsék káros ibolya-kék fény elleni védelme is, amelyet az Essilor beépített a szemüveglencse anyagába. 

Így ha Essilor Eyezen szemüveglencsét választ, nem csak a szemfáradtság ellen tesz, de szeme egészségéért is.

SZEMÜVEGLENCSÉK SZÁMÍTÓGÉPES MUNKAVÉGZÉSHEZ

Többnyire 40 éves kor környékén találkozunk azzal a jelenséggel, hogy közelre nem látunk megfelelően, hosszan tartó olvasás során egyre messzebb tartjuk a könyvet, látásunk homályosabb lesz, szemünk elfárad. Ez egy természetes jelenség, tudományos neve a presbiópia. Ilyenkor szemlencsénk egyre kevésbé képes alkalmazkodni a különböző távolságokhoz. 

Nehezebb az olvasás, a számítógép kijelzőjét sem látjuk megfelelően, és idővel akár távolra is szükséges lehet szemüveg. 

A presbiópia korrigálható 3 szemüveggel, de egészen biztos, hogy kényelmetlen érzés lesz cserélgetni egész nap a szemüvegeket, attól függően, hogy éppen hova szeretnénk élesen látni. 

Ezért fejlesztették ki a multifokális szemüveglencséket, azoknak is egy speciális változatát javasoljuk számítógépes munkavégzés esetén, a Varilux Digitime lencséket. 

A Varilux Digitime szemüveglencsék látható változások nélkül biztosítják a fokozatos dioptriaátmenetet az olvasó értékig. Azaz az Ön Varilux Digitime szemüveglencséje alkalmas lesz a monitor távolságához és az olvasáshoz, illetve egyes típusokkal még az is látható, hogy épp ki lép be a helységbe, vagy mi van kivetítve a prezentáció során. 

Önnek nem szükséges a szemüvegeket cserélnie, állandóan viselheti egyetlen szemüvegév munkavégzéshez. 

A Varilux Digitime szemüveglencsék beépített káros ibolya-kék fény elleni szűrővel rendelkeznek, így nem kizárólag megfelelő korrekciót biztosítanak munkavégzés közben, hanem teljes védelmet is a káros hatások ellen. 

SZEMÜVEGLENCSÉK OLVASÁSHOZ

Szemüveglencsék olvasáshoz

Mindenki tudja, hogy idővel az olvasáshoz szemüvegre lehet szüksége. Ennek az az oka, hogy szemlencsénk egyre kevésbé képes alkalmazkodni a közeli távolságokhoz, és körülbelül 40 éves kor felett azt vesszük észre, hogy az olvasnivalót jobb egyre távolabb tartani. 

Ilyenkor olyan megoldást keresünk, amivel a közeli tevékenységeink maradéktalanul elvégezhetőek, legyen szó olvasásról, konyhai tevékenységekről, makettezésről, forrasztásról és minden más közelre történő tevékenységről. 

Az egyik legelterjedtebb szemüveg olvasáshoz a klasszikus olvasószemüveg, azonban ez kizárólag közelre biztosít megfelelő látásélességet, és ilyenkor előfordulhat, hogy már távolra, vagy asztal távolságra is szükséges lehet valamilyen korrekció. 

Asztal távolságra, vagy munkatávolságra érthetjük a számítógép kijelzőjét, a konyhapultot, bármilyen munkaasztalt, megmunkálógépet, amely karnyújtásnyi távolságra található. 

Ha Ön nem szeretné folyamatosan cserélni a szemüveget, akkor a multifokális lencse is jó megoldás lehet olvasáshoz, vagy a munkához készült szemüveglencsék, ezek ugyanis tartalmazzák mind a közeli, mind a karnyújtásnyi távolságra alkalmas korrekciót Önnek. 

Ha kizárólag olvasószemüveget választ, akkor meg kell barátkoznia azzal a gondolattal, hogy távolra nem lát megfelelően vele, és folyamatosan cserélgetnie kell a szemüvegeit, ha azokból több van: olvasót a távolira, távolit az olvasóra. 

Ez a művelet nem csak kényelmetlen, de a szemüvegkeretnek sem tesz jót, ezért ajánljuk a multifokális vagy munka szemüveglencséket.

EYE PROTECT SYSTEM

Az Eye Protect System lencsék alkalmazásával megvédheted szemeid a mindennapi káros ibolya-kék fény behatással és UV sugárzással szemben.

TRANSITIONS®

A Transitions fényre sötétedő technológiának köszönhetően szemüveglencséje automatikusan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, miközben védelmet nyújt a káros sugarak ellen beltérben és kültéren egyaránt. Reagálva a minket körülvevő különböző fényviszonyokra a lencse magától besötétedik, ha kültéren vagyunk, míg beltérben kivilágosodik. A lencse továbbá biztos védelmet nyújt az UV sugarak és a káros ibolya-kék fény ellen legyen szó beltérről vagy kültérről.

ESSILOR SUN®

Minden színezést, árnyaltot úgy terveztünk meg, hogy tökéletes védelmet nyújtsanak a káros UV sugárzás ellen, hogy az Ön szeme minden alkalommal védve legyen szemüvegviselés közben. A teljesen egyedi megjelenés érdekében számos színt biztosítunk, legyen szó polarizált vagy akár tükrös lencsékről, amik szabadon variálhatóak bármilyen szemüvegkerettel. Az Essilor Sun választéka kompatibilis a Varilux és Eyezen lencsékkel.

CRIZAL FELÜLETKEZELÉSEK

Élvezze a Crizal lencsék által biztosított tiszta és éles látást! A Crizal felületvédelem gondoskodik arról, hogy megvédje a szemét a tükröződésektől, és megvédje a lencséit a karcoktól, a szennyeződésektől, a portól, víztől és védje a szemét a káros UV és az ibolya-kék sugárzástól. Válasszon a Crizal Sapphire UV és a Crizal Prevencia felületvédelem között, az Ön igényeinek megfelelően – lencse esztétika és szemvédelem.

0