Kérdésed lenne?
☎ Tel.: 06-30/302-3873
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett!
Optikacenter.hu - Szemüveg rendelés

szemuveg-tistitasa

Szemüveg tisztítása

Hogyan tisztítsa, tárolja a szemüvegét?

Ha szemüvege komolyabb tisztítást igényel, először öblítse le langyos vízzel, hogy a kemény, karcolásokat előidéző porszemektől megszabaduljon.
Használjon enyhe, pH semleges tisztítófolyadékot vagy speciális szemüvegtisztító folyadékot annak érdekében, hogy a zsírfoltok is eltűnjenek.
Törölje szárazra a lencséket egy puha, tiszta mikroszálas törlőkendő segítségével.
Kerülje a szemüveg vegyi anyagokkal való érintkezését (pl. aceton, ragasztó, parfüm, hajlakk, mosogatószer, tisztítószerek), mivel ezek maradandó károsodást okozhatnak a lencsékben.
A szemüveg felvételekor és levételekor mindkét kezét használja!
Szemüvegét mindig tartsa megfelelő méretű, kemény szemüvegtokban, amikor épp nem viseli.
Tájékozódjon optikusánál a Hoya prémium tükröződéscsökkentő és karcálló rétegeiről, amelyek védelmet biztosítanak a lencséknek!
Szemüvegét mindig a hídnál fogja meg, és ne a száraknál!

Hogyan nem szabad tisztítani, tárolni a szemüvegünket?

A lencsék törléséhez ne használjon papírzsebkendőt, papírtörlőt vagy papírszalvétát. Ezek farostokat tartalmaznak, amelyek károsíthatják a lencsék felszínét.
A szemüveglencséket soha ne törölje olyan törlőkendővel, amelyek mosásakor öblítőt használt, mivel azok homályos réteget hagyhatnak a lencséken.
Soha ne tisztítsa a nyálával a szemüveglencséket, hiszen az olajat vagy egyéb káros anyagokat tartalmazhat! Vásároljon egy kis üveg lencsetisztító folyadékot, és mindig vigye magával, amikor elmegy otthonról.
Szemüvegét soha ne tegye le forró felületre, vagy hőforrás közelébe (pl. fűtőtest, kályha), ne hordja szaunában, és ne hagyja az autóban a meleg nyári napokon!
Sose tegye le szemüvegét a lencsék domború oldalával lefelé! Így megsértheti a felületkezelést, és karcolások keletkezhetnek a lencséken.
Ne tartsa a szemüvegét a fején! Így elferdülhet a keret, ami a lencsék helyzetét is megváltoztathatja.

 
10.000 Ft felett ingyenes szállítást biztosítunkVisszavételi garancia kereteinkreMinőségi szemüveg keretek 

Rendelj online szemüveget vagy csak szemüveg keretet, szemüveg készítés akciós árakon. Folyamatosan bővülő készletünkben Te is megtalálod az ideális szemüveget.


AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESSÉGE:
AKCIÓS SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS

Aktuális akciónkért kattints ide 

Rólunk mondtátok

Korábbán eszembe sem jutott volna, pont szemüveget online rendelni, de az 1 hete csináltatott szemüvegem pont eltőrt, így el voltam keseredve és egy ismerősöm ajánlotta, hogy nézzek körül az interneten, mert már ott is lehet szemüveget csináltatni! ...
2020. március 02., hétfő
Köszönöm a lehetőséget, hogy Önöknél rendelhettük meg a kisányom szemüvegét. Rengeted pénzt spóroltunk így meg és a választék is megfelelő.
2020. február 11., kedd

Jelentkezz be közösségi fiókoddal:


optika x ker 500px

Optikacenter- Hírfutár

Iratkozz fel havi ékszer katalógusunkra!
* feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési elveinket.

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

2021-04-06-03-31-27 - Dioptriás szemüveg rendelés, szemüveg készítés
A bevásárlókosarad jelenleg üres.